Cover edistää kansainvälistä kasvua i3D-teknologian tuella

Maailman ensimmäisen eriasteisten kulmien yli liukuvan parveke- ja terassilasitusjärjestelmän kehitellyt Cover jatkaa kohti uusia aluevaltauksia i3D-ohjelmiston avulla.

Investoimalla kohti kansainvälisyyttä

Tänä päivänä Cover on erityisen ylpeä siitä, että he ovat voineet toimittaa kotimaista teknologiaansa lähes 30 eri maahan vuosikymmenten ajan. Jokainen uusi asiakas ja jokainen uusi tilaus on ilon aihe. Varmistaaksemme, että jokainen tilaus todella saadaan käsitellyksi asianmukaisesti, täytyy järjestelmät olla kunnossa. Ennen i3D:tä Coverin myyntiä johdettiin Excelin ja erillisen CRM-ohjelman avulla, sekä jokainen kohde mallinnettiin tarvittaessa erikseen tuoteinsinöörien toimesta.

Kasvu ja kansainvälistyminen vaatii investointeja mm, tuotekehitykseen ja it-järjestelmiin, jotta pystytään tyydyttämään asiakkaiden tarpeet ja luomaan positiivinen asiakaskokemus.

“Tuotekehityksen parantaminen vaatii myös järjestelmiltä enemmän ja pelkän Excelin kanssa ilmeni haasteita.”, toteaa toimitusjohtaja Emmi Kyparissakos.

Myynti ja tuotanto kiittää

i3D:n käyttöönoton myötä Cover on onnistunut parantamaan myynnin tekemistä ja nyt monimutkaistenkin lasitusjärjestelmien kokonaisuuksia voidaan hallinnoida nopeasti ja ilman virheitä. 3D-visualisisointi tekee tarjouksista entistä havainnollisempia ja loppuasiakkaiden päätöksentekoa helpottavampia.

Järjestelmän avulla myynnin ei ole välttämätöntä tietää tuotteista jokaista yksityiskohtaa, koska oikeat konfiguraatiovalinnat on rakennettu järjestelmän sisään. Automattisesti tulevat keräilyluettelot, lasitilaus- ja tuotantodokumentit parantavat tuotannon ohjaamista, jonka ansiosta tuotteet valmistuvat ajallaan ja kokonaisuuden hallinta pysyy helpommin käsillä.

i3D on keskeinen työkalu jälleenmyyntiverkoston hallinnoinnissa

Coverin koulutettu ja kielitaitoinen henkilökunta auttaa ja tukee asiakkaitaan kaikissa vaiheissa. i3D:n kieliversion ansiosta voimme tarjota kansainvälisille markkinoille tukea myös monikielisesti, joka on osoittautunut tärkeäksi osaksi jälleenmyyntiverkoston kasvua. Järjestelmän avulla globaalitkin jälleenmyyjät voivat tehdä tilauksia suoraan tuottajalta, mikä vähentää virheiden riskiä ja reklamaatioita.

”Myyjät ja jälleenmyyjät ovat tyytyväisiä, kun tarjoamme heille parhaat työkalut ja mahdollisuuden keskittyä täysillä myyntiin. Tyytyväisyyden ja tehokkaan ajankäytön myötä jälleenmyyjiemme kasvuvauhti on kiihtynyt huomattavasti, kun perustoimenpiteisiin ei kulu aikaa, vaan kauppoja päästään solmimaan jo ensitapaamisella.” lisää Emmi Kyparissakos.

Yhteistyö on auttanut Coveria nopeuttamaan uusasiakashankintaa, kun kouluttaminen uuden tuotteen pariin on helpompaa, sekä vanhojen asiakkuuksien syvenemisen, kun myyntityö sekä kommunikaatio on nopeaa ja vaivatonta.

Lisätietoa:
CoverGlobal Oy
Emmi Kyparissakos
emmi.kyparissakos@coverglobal.com

Lue lisää