Olemme nyt i3D

Olemme päättäneet uudistaa tuotteemme nimeämistä ja jatkossa se tunnetaan nimellä i3D. Aikaisemmin tuotetta on kutsuttu myös nimillä Cielo, Ihme-3d  sekä Ihme Glass. Muutoksen jälkeen käytössä on vain i3D.

“Otamme uuden vaihteen yrityksen kasvussa ja haluamme yksinkertaistaa brändiämme sekä tehdä siitä entistä tunnistettavamman. Olemme päätyneet valitsemaan tuotteellemme uuden nimen. i3D kuvastaa paremmin ohjelmistomme nykyaikaista ja innovatiivista luonnetta”, kertoo Ihme-3d:n toimitusjohtaja Jussi Paakinaho.

Nimen muutos ei aiheuta muutoksia asiakkailla ja yrityksen toiminta jatkuu normaalisti. Ensimmäisenä muutos näkyy yrityksen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Yrityksen nimi jatkaa nimellä  Ihme-3d.

i3D on suunniteltu erityisesti teollisuuden ammattilaisille. i3D ohjelmiston avulla viet asiakkaiden uniikit tarpeet nopeasti hinnoitteluineen tarjouksesta tilaukseen suunnitelmiksi, suunnitelmat mittatarkasti tuotantoon sekä automatisoit samalla koko tuotantoketjun. i3D:tä on käytetty jo yli 100 000 projektissa.

Lisätietoja:

Jussi Paakinaho
toimitusjohtaja
Ihme-3d Oy
+358 405599045