Ratu-kustannuslaskenta parantaa hankkeiden ja yrityksesi kannattavuutta

Ratu-kustannuslaskenta – avoin kustannustieto päätösten tueksi

i3D Ohjelmistokehityksen asiantuntijana

i3D on yksi kolmesta Ratu-kustannuslaskenta -ohjelmiston kehittäjistä yhdessä Rakennustiedon ja Mittaviivan kanssa. Ratu-kustannuslaskenta on rakennusosapohjainen kustannuslaskennan työväline. i3D on vastannut Ratu-Kustannuslaskennassa ohjelmistokehityksestä.

Markkinoiden tarkin työkalu uudis- ja korjaushankkeiden kustannusarvioiden laskentaan. Ratu-kustannuslaskennalla varmistat, että hankkeidesi kustannusarviot ovat realistisella tasolla.

RATU-kustannuslaskenta on helppokäyttöinen työväline rakennus- ja korjaushankkeiden rakennusosapohjaiseen kustannuslaskentaan. Sen avulla lasket rakentamisen kustannukset, teet urakkatarjoukset ja löydät samalla Rakennustiedon luotettavan tietosisällön.

Ratu-kustannuslaskenta-kokonaisuuteen kuuluvat Ratu-kustannuslaskennan lisäksi lisäosat Ratu-tilalaskenta ja Aikataulumoduuli.

Ratu-kustannuslaskenta (entinen RT-kustannuslaskenta) on korvannut edeltäjänsä KlaraNet:in 2008 lähtien, jota ennen laskentaa tehtiin Klara.biz laskimella (CD-tuote, 2001-2007).

Ratu-kustannuslaskenta – lähtötiedot ja laskenta

  1. Rakennekirjasto
  2. Materiaali- ja työhinnasto
  3. Hyödynnä mallilaskelmia tai laske puhtaalta pöydältä
  4. Materiaali- ja työmenekit

Lisätietoa Ratu-kustannuslaskennasta sekä muista siihen liittyvistä moduleista löydät Rakennustiedon lisenssimyyntisivustolta.

Lisätietoa:
Rakennustieto Oy
Aleksi Leino / Myyntipäällikkö
aleksi.leino@rakennustieto.fi
+358 (0)40 922 4345

Lue lisää