Suomen Glasluckan parantaa alkupään prosesseja i3D:n avulla

Laadukkaita lasitettuja terasseja ja monipuolisia terassilasiratkaisuja tarjoava kotimainen Glasluckan helpottaa terassi- ja parvekelasitusten myyntiä ja tuotantoa i3D-ohjelmiston avulla.

Kasvun takeena hyvä tuote ja nykyaikaiset työkalut

Erityisesti oman tuotantonsa ja Glasluckan -tuoteperheen lasi- alumiinirakenteisiin keskittynyt Suomen Glasluckan tuo vahvan 30 vuoden asiantuntemuksen lasi- ja alumiinialalle. Korkea laatu takaa hyvän tuotekokonaisuuden, mutta tämän lisäksi alkupään työkalujen on oltava ajan tasalla. Ennen i3D:tä Glasluckanilla myyntityö oli hyvin moninaista ja jopa liiankin monipuolista. Tapoja ei oltu yhtenäistetty niin hyvin kuin mahdollista ja tähän haasteeseen i3D pystyi vastaamaan.

Ennen teimme paljon manuaalista työtä suunnittelussa usealla eri alustalla. Tietojen siirtely paikasta toiseen lisäsi virheherkkyyttä.” kertoo toimitusjohtaja Markus Koljander.

Myynnin ja tilauskannan yhteispelin parantaminen

i3D:n käyttöönoton jälkeen Glasluckan kykeni nopeuttamaan ja yhtenäistämään myyntiä. Vaikka Järjestelmää lähdettiin viemään eteenpäin vain tuote kerrallaan, on i3D:ssä olevien yleisten lasitustuotteiden käyttö auttanut myös kokonaisvaltaista myyntiä. Jo ensi kuukausien aikana Glasluckan huomasi parannusta niin myynnin määrässä kuin nopeudessa. Järjestelmä tuottaa mm. automaattisen tarjouksen, keräilyluettelon sekä optimoidun sahauslistan perustuen konfiguraatiovalintoihin, jotka nopeuttavat huomattavasti kokonaisuutta aina suunnittelusta myyntiin ja tuotannosta toimitukseen.

i3D osana jälleenmyyjien hallinnointia

Ketterä ja innovatiinen järjestelmä tarjoaa hallinnointimahdollisuuden jälleenmyyntiverkostoa varten, mikä tekee Glasluckanille tilausten vastaanottamisen helpoksi. Yli 20 jälleenmyyntiyrityksen joukko ympäri Suomen ovat tyytyväisiä kun on tarjolla helppo tilausjärjestelmä, jonka avulla jälleenmyyjät voivat tehdä tilauksia suoraan tuottajalta, mikä vähentää virheiden riskiä ja täten parantaa tilaus- toimitusketjun varmuutta. Järjestelmä tarjoaa vastaavasti loppuasiakkaita varten 3D-mallit, mikä tekee tarjouksista havainnollisempia ja helpottaa asiakkaiden päätöksentekoa.

Kun sama tieto kulkee myyntitilanteesta valmistukseen asti, se vähentää toistettavaa työtä ja sitä myötä virheitä. Yhteistyö i3D:n kanssa on sujunut hyvin, koska heillä on vahva substanssiosaaminen toimialasta ja tuotteista sekä tarvittavasta suunnittelutyöstä ”, lisää Markus Koljander

Tulevaisuudelta koko Glasluckanin porukka odottaa aurinkoisia päiviä terasseillemme ja rakennusalan digitaalista vallankumousta yhdessä i3D:n kanssa.

Lisätiedot:
Markus Koljander
Toimitusjohtaja
https://www.glasluckan.fi/

Lue lisää