IHME Hyperautomation Platform
– Know it. Digitize it. Hyperautomate it.

IHME on maailman kehittynein teollisuuden hyperautomaatioteknologia. Olemme rohkeasti kehittäneet IHME-teknologiaa jo vuodesta 2010, jotta teollisuuden ammattilaiset myynnistä tuotantoon voisivat  keskittyä olennaiseen rutiinitehtävien sijaan.

Moni toimitusjohtaja haluaisi, että yhtiön tuotteista olisi olemassa digitaaliset versiot ja käyttöliittymät, joiden avulla tuotteita ja projekteja olisi helppo suunnitella, myydä ja hinnoitella kenen tahansa. Me tarjoamme osaamisen, standardoitun prosessin ja teknologia-alustan, jonka päälle hyperautomaatio voidaan toteuttaa mille tahansa rakennus-, metalli- tai konetuotteelle.

OSAA - DIGITALISOI - HYPERAUTOMATISOI

Tiimimme  loi kymmenen vuoden aikana yhdessä asiakkaidemme kanssa IHME Hyperautomation Platformin. Se on teknologia, joka mahdollistaa prosessiautomaation ja suunnitteluautomaation yhdistämisen. IHME-hyperautomaatioteknologian avulla lupaamme ja takaamme teollisuustuotteille 20 % tehokkaamman myynnin, 20 % tehokkaamman suunnittelun ja 20 % vähemmän hukkaa tuotannossa. Tai annamme rahat takaisin. Ihmeellä on myyty ja suunniteltu jo yli 100 000 projektia ja nuo luvut on saavutettu niistä jokaisessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka i3D voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tehostamisen strateginen kumppani

Tiesitkö, että IHMEen avulla myyjä voi luoda asiakkaalle esimerkiksi  lasiterassin tai toimistoväliseinien tarkkoja projektikohtaisia suunnitelmia kolmiulotteisesti muutamassa minuutissa?

  • Minimoi inhimillisiä virheitä
  • Parantaa toimitusvarmuutta.
  • Säästää aikaa, työtunteja ja henkilöresurssia.
  • Nopeuttaa tuntuvasti projektien läpimenoaikoja.
  • Kasvattaa myyntiä ja tehokkuutta
  • Parantaa työhyvinvointia.
12
Vuotta kokemusta
500
Käyttäjää
34
Toimialaa
100000
Projektia
90 %
Tehokkaampaa suunnittelua

Tutustu meihin – mikä IHME oikein on?

Haluatko tietää lisää yrityksestä IHMEen takana? SSA Digi syntyi oivalluksesta, että leijonanosa suunnittelijan rutiinityöstä voidaan automatisoida ja se tuo tehokkuutta ja laatua myös myyntiin.

Tutustu tiimiin

IHME Glass -palvelu lasialan yrityksille

IHME Glass on selaimella käytettävä hyperautomaatiojärjestelmä eli kaikki, mitä tarvitset lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun.

Ihme-Glass

Kurkkaa IHMEen konepellin alle

Kaipaatko lisää teknistä tietoa IHMEen ominaisuuksista? Siinä tapauksessa klikkaa itsesi tälle sivulle ja vaikutu IHMEen monipuolisuudesta.

Lisää hyperautomaatiosta