Lasialan mullistava pilvipalvelu

Räätälöitävien ratkaisujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme valmiita SaaS-palveluita.

IHME Glass on lasirakentamista varten suunniteltu järjestelmä, jolla suunnittelet minuuteissa asiakkaalle valmiit 3D-mallit, hinnoittelet eri vaihtoehdot automaattisesti ja luot tarvittavat tarjous- ja tilausdokumentit napinpainalluksella.

Digitalisoi, automatisoi ja optimoi prosessit

IHME Glass on pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa kattavan liiketoimintaratkaisun myynnin tarpeisiin.

Tarjoamme kattavat käyttöönottokoulutukset, ylläpidon ja teknisen tuen. Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa ja toimii sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla. Tarvittaessa teemme järjestelmään jatkokehitystä myös yrityskohtaisena räätälöintinä.

Kenelle IHME Glass on?

IHME Glass on työkalu, jonka vaikutus koko lasialaan on käänteentekevä. Enää ei tarvitse pyörittää exceleitä hinta-arvioiden tekemiseksi.

  • Markkinoiden tehokkain tapa suunnitella ja tehdä tarjouksia lasirakenteista
  • Keskitetty tuotehallinta ja hinnoittelun hallinta
  • Rajattomat laajennus- ja integrointimahdollisuudet

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Innovatiivinen pilvipalvelu

IHME Glass on innovatiivinen pilvipalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman liiketoimintaratkaisuja tuotekehitykseen ja tuotantoon. Palvelun avulla voit räätälöidä myytäviä malleja mistä tahansa ja tehdä tarvittavat kustomoinnit välittömästi.

Pysy aina ajan tasalla

IHME Glass tarjoaa erinomaisen tuotannonhallinnan ja projektien seurannan, joten pysyt ajan tasalla edistymisestä ja teet kommunikoinnista vaivatonta. Lisäksi automaattinen hinnoittelu- ja myyntidokumenttien generointi säästää arvokasta aikaa.

Kaikenkokoisille lasialan yrityksille

IHME Glass on täysin räätälöitävissä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon niin pienille kuin suurille yrityksille lasialalla. Palvelu on käytettävissä missä tahansa ja milloin tahansa kaikilla yleisimmillä mobiililaitteilla aina tableteista läppäreihin.

Tutustu IHME Glassiin ohjevideoiden kautta

Miten IHME Glass toimii käytännössä? Näissä videoissa asiantuntijamme käy kohta kohdalta lävitse IHME Glassin tärkeimmät ominaisuudet. Jos videot katsottuasi totesit, että IHME Glass voisi olla sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu, voit tutustua palvelun ominaisuuksiin 14 päivän ajan ilmaiseksi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kaipaatko lisätietoa IHME-ratkaisuista? Kurkkaa useimmin kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Kurkkaa IHMEen konepellin alle

Kiinnostaako sinua IHMEen tekniset ominaisuudet? Klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tutustu