Ihmeen asiantuntijapalveluilla yrityksesi tulos kasvuun

Ihme on enemmän kuin pelkkä teknologia, sillä siihen liittyy olennaisesti myös asiantuntijoidemme huipputason tietämys. Meillä on pitkä kokemus insinööripuolen substanssiosaamisesta, mikä takaa ymmärryksen rakennus- ja metallialan erityistarpeista.

Ratkaisuja liiketoimintahaasteisiin

Ihmeen asiantuntijatiimi on valmis auttamaan yritystäsi päivittäisten liiketoimintahaasteiden ratkaisussa, jotta sinun osaajasi voivat keskittyä olennaiseen. Voimme auttaa sinua selvittämään yrityksesi hyödyntämättömät kehityspotentiaalit, vähentämään riskejä ja parantamaan kilpailukykyä. Tuottamalla strategista tietoa yhdessä yrityksen omien spesialistien kanssa voidaan saavuttaa parannuksia tehokkuuteen ja tuottavuuteen. Me voimme myös auttaa yritystäsi kehittämään uusia tuotteita ja palveluita.

Arvoa tuottava strateginen kumppani

Arvostamme pitkiä kumppanuussuhteita, jotka tuottavat aitoa arvoa. Strategisena kumppaninasi voimme muun muassa selvittää, mitkä toimitusketjusi osat toimivat vajaateholla ja miten ylimääräiset tukitoimet saadaan minimoitua tai poistettua jopa kokonaan. Me tiedämme, kuinka automatisoinnin ja digitalisoinnin keinoin myyjiesi tehokkuus voidaan nostaa moninkertaiseksi nykyiseen verrattuna. Jos haluat kulmaasi kumppanin, sparraajan ja ongelmien ratkaisijan, Ihmeen asiantuntijat ovat valmiina.

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika tapaamiseen.

Jos haluat kuulla lisää IHME-teknologiasta ja siitä, miten se sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, ota meihin yhteyttä. Asiantuntijamme kertoo mielellään lisää IHMEen kokonaisratkaisusta.

Vastaa kiristyvään kilpailuun

Teknologian kehitys on kiristänyt merkittävästi perinteisiä rakennustuotteita valmistavien ja myyvien yritysten kilpailua – miksi et hyppäisi kerralla kehityksen aallonharjalle? Ihmeen avulla vapautat arvokkaita resursseja yrityksen sisällä.

Vahva substanssiosaaminen

Meiltä löytyvän vahvan insinööripuolen substanssiosaamisen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää turhaa aikaa siihen, että perehdyttäisit meidät liiketoimintasi saloihin. Me olemme kerrasta hereillä, mikä auttaa välttämään ikävät yllätykset ennakkoon.

Luotettavaa kumppanuutta

Meistä saat arvokkaan kumppanin, jonka puoleen kääntyä kaikissa myynnin ja tuotannon tehokkuuden kasvattamisen tarpeissa. Yhteistyön tulokset ovat osoittautuneet kokemuksemme mukaan erittäin tärkeiksi asiakkaidemme liiketoiminnalle.

Ihme Glass -palvelu lasialan yrityksille

Ihme Glass on selaimella käytettävä 3D-mallinnusjärjestelmä ja kaikki, mitä tarvitset lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun.

Tutustu

Räätälöitävät ratkaisut

Ihme tarjoaa räätälöidyt ratkaisut neljään keskeiseen liiketoiminnan osa-alueeseen johtamisesta aina tuotantoon asti.

Tutustu