IHMEen avulla teknisestä myynnistä ja suunnittelusta tulee helppoa, tehokasta ja virheetöntä

IHME-teknologia antaa työkalut myyjille, suunnittelijoille ja tuotantoon. Teollisuusyrityksille Ihme antaa korkean automaatiotason tehdastilausjärjestelmän.

Kokonaisratkaisu liiketoiminnan automatisointiin

IHME on asiantuntijuuden ja teknologian yhdistelmä, joka auttaa yrityksiä rakennus-, metalli- ja konealalla automatisoimaan liiketoimintansa.

  • Myyntikonfiguraattori ja tehdastilausjärjestelmä
  • Tuotekonfiguraattori ja suunnitteluautomaatiojärjestelmä
  • Tuotannonohjaus- ja optimointijärjestelmä.

Jokainen järjestelmä, ja jopa järjestelmän osa, voi toimia itsenäisenä ratkaisuna. Ne voidaan myös integroida olemassa oleviin digitaalisiin järjestelmiin.

IHMEen järjestelmät toimivat yksittäin, mutta niiden todellinen hyöty piilee niiden käytössä koko tilaus-toimitusketjussa. Ketju voi koostua myös useasta eri yrityksestä, jotka käyttävät Ihmeä eri kielillä ja valuutoilla toisella puolella maailmaa.

Pilvipohjainen IHME-järjestelmä mahdollistaa myynnin, suunnittelun ja tuotannon tietojen saumattoman hyödyntämisen kaikkialla ja milloin tahansa, riippumatta laitteista, ohjelmistoalustasta tai paikasta. Järjestelmän käyttö ei vaadi erityistä suunnitteluohjelmisto-osaamista, näin esimerkiksi myyjä voi helposti määritellä tuotteen myyntitilanteessa. Tarjoamme mielellämme ylläpidon sisältävän kokonaisratkaisun, mutta toimitamme niin sovittaessa järjestelmän lähdekoodin asiakkaalle.

Myyntikonfiguraattorit

Haluatko tehostaa teknisesti haastavien kohteiden myyntiä? IHMEen avulla myyjä voi heti myyntitilanteessa tehdä kohteesta tarjouksen asiakkaalle ja näyttää, miltä suunniteltu kohde tulisi näyttämään.

Suunnitteluautomaatio

Myyjän lähtötietojen pohjalta IHME tarkentaa suunnitelmat yksittäisen ruuvin ja työstön tarkkuudelle saakka. Ohjelma luo kohteesta teknisesti tarkat piirustukset, määräluettelot, 3D- ja koneohjaustiedostot.

Tuotannonohjaus

Toiveissa nopeuttaa tuotannon suunnittelua? IHME huolehtii tuotantokoneiden ohjaamisesta ja optimoinnista. Se myös tuottaa automaattisahojen ja työstökoneiden ymmärtämät tiedostot ilman erikoisosaamista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kaipaatko lisää teknistä tietoa IHMEen ominaisuuksista? Klikkaa itsesi tälle sivulle ja tutustu UKK-osioomme, josta löydät hyötytietoa.

UKK-osio

Tutustu paremmin palveluihimme

Me tarjoamme valmiita IHME-tuotteita, yrityskohtaisesti käyttöönotettavia IHME-tuotteita sekä vankkaan substanssiosaamiseen perustuvaa IHME-konsultointia. Täältä voit lukea lisää kaikista teollisuuden digitalisoinnin palveluistamme.

Tutustu