i3D lasi- ja alumiinialan yrityksille

i3D:sta löytyy lasi- ja alumiinirakentamista varten suunnitellut ominaisuudet, joilla suunnittelet minuuteissa asiakkaalle valmiit 3D-mallit, hinnoittelet eri vaihtoehdot automaattisesti ja luot tarvittavat tarjous- ja tilausdokumentit napinpainalluksella.

Digitalisoi, automatisoi ja optimoi prosessit

Tarjoamme kattavat käyttöönottokoulutukset, ylläpidon ja teknisen tuen. Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa ja toimii sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla. Tarvittaessa teemme järjestelmään jatkokehitystä myös yrityskohtaisena räätälöintinä.

Kenelle i3D on?

i3D on työkalu, jonka vaikutus koko lasialaan on käänteentekevä. Enää ei tarvitse pyörittää exceleitä hinta-arvioiden tekemiseksi.

  • Markkinoiden tehokkain tapa suunnitella ja tehdä tarjouksia lasi- ja alumiinirakenteista
  • Keskitetty tuotehallinta ja hinnoittelun hallinta
  • Rajattomat laajennus- ja integrointimahdollisuudet

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka i3D voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Innovatiivinen pilvipalvelu

i3D on innovatiivinen pilvipalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman liiketoimintaratkaisuja tuotekehitykseen ja tuotantoon. Palvelun avulla voit räätälöidä myytäviä malleja mistä tahansa ja tehdä tarvittavat kustomoinnit välittömästi.

Pysy aina ajan tasalla

i3D tarjoaa erinomaisen tuotannonhallinnan ja projektien seurannan, joten pysyt ajan tasalla edistymisestä ja teet kommunikoinnista vaivatonta. Lisäksi automaattinen hinnoittelu- ja myyntidokumenttien generointi säästää arvokasta aikaa.

Kaikenkokoisille lasialan yrityksille

i3D on täysin räätälöitävissä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon niin pienille kuin suurille yrityksille lasialalla. Palvelu on käytettävissä missä tahansa ja milloin tahansa kaikilla yleisimmillä mobiililaitteilla aina tableteista läppäreihin.

Tutustu i3D:hen ohjevideoiden kautta

Miten i3D toimii käytännössä? Näissä videoissa asiantuntijamme käy kohta kohdalta lävitse i3D:n tärkeimmät ominaisuudet. Voit tutustua palvelun ominaisuuksiin 14 päivän ajan ilmaiseksi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kaipaatko lisätietoa i3D:stä? Kurkkaa useimmin kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Kurkkaa i3D:n konepellin alle

Kiinnostaako sinua ohjelmiston tekniset ominaisuudet? Klikkaa alla olevaa linkkiä.

Tutustu