Lisää kilpailukykyä monipuolisilla IHME-ratkaisuilla

IHME on teknologian ja asiantuntijuuden timanttinen yhdistelmä, josta löytyy ratkaisut moneen tilanteeseen. Me tarjoamme sinulle niin yrityskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut kuin valmiit SaaS-tuotteet, jotka mahdollistavat esimerkiksi helpon 3D- ja tietomallinnuksen.

IHME tarjoaa kolmenlaisia ratkaisuja

Valmiit ratkaisut

IHME Glass on pilvipohjainen myyntikonfiguraattori, jossa on kaikki tarvittava lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun. Palvelun avulla voit suunnitella niin lasikatot, lasiterassit kuin terassirungot ja lasikaiteet. Palvelu voidaan myös laajentaa yrityksesi tarpeisiin.

Räätälöitävät ratkaisut

Jokaisella yrityksellä on omat yksilölliset tarpeensa. IHME tarjoaa ratkaisut neljään keskeiseen liiketoiminnan osa-alueeseen johtamisesta aina tuotantoon asti. Järjestelmämme voivat toimia joko itsenäisesti tai koko tilaus-toimitusketjussa.

IHME-konsultointi

Me tunnemme liiketoiminnan digitalisoimisen salat kuin omat taskumme. Lisäksi meiltä löytyy vuosien substanssiosaaminen insinööripuolelta. Kun tarvitset apua liiketoimintasi automatisoimiseen, asiantuntijoidemme tietämys on käytössäsi.

Valmiit ratkaisut

IHME Glass on pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa kattavan liiketoimintaratkaisun tuotekehitykseen ja tuotantoon. Palvelu mahdollistaa nopean 3D-mallien luomisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja tarjoaa myös tuotannonhallinnan ja projektien seurannan. IHME Glass toimii sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla.

Tutustu IHME Glass -ratkaisuun

Räätälöitävät ratkaisut

Miten viedä teknisesti haastavien tuotteiden myynti seuraavalle tasolle digitaalisesti? Kuinka välttyä turhalta rutiinityöltä suunnitteluvaiheessa? Mikä on tilaus-toimitusketjujen optimoinnin salaisuus? IHME tarjoaa vastauksen näihin kysymyksiin yhdistämällä substanssiosaamisen ja ohjelmisto-osaamisen.

Tutustu ratkaisuihin

IHME-konsultointi

Oletko havainnut, että yrityksesi voisi kehittää kilpailukykyä digitalisoinnin ja automatisoinnin avulla? Siinä tapauksessa Ihme3D:n asiantuntemuksesta on sinulle varmasti hyötyä. Voimme auttaa esimerkiksi, jos työmääräsi on paisunut liian suureksi tai hallinto- ja tukitoimet tuovat liikaa kustannuksia kilpailukykyä laskien.

Tutustu konsultointipalveluumme