Tuote- ja yrityskohtaiset konfiguraattorit

Jokaisella yrityksellä on ainutlaatuiset tarpeensa, ja siksi tarvitaan räätälöityjä ratkaisuja. Ihme on monipuolinen ohjelmistoalusta, joka yhdistää asiantuntemuksen ja teknologian tarjoten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisratkaisun. Se voi olla vaikkapa työkalu myyjille hinnoittelua ja visualisointia varten tai se voi olla koko tilaus-toimitus-ketjun kattava järjestelmä, joka yhdistää prosessiautomaation ja suunnitteluautomaation.

Räätälöitävät ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Jokaisella yrityksellä on koosta ja toimialasta riippuen omat tarpeensa. Ihme tarjoaa vastaukset neljään alapuolella esitettävään liiketoiminnan osa-alueeseen. Järjestelmämme koostuu kolmesta eri teknologiasta, jotka voivat toimia sekä itsenäisesti että koko tilaus-toimitusketjussa. Näin selainpohjainen Ihme auttaa tarpeen vaatiessa niin myyntiä, tuotantoa kuin tehtaan johtoakin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Lisätietoa ratkaisujen räätälöinnistä

Miten viedä teknisesti monipuolisten tuotteiden ja järjestelmien myynti seuraavalle tasolle digitaalisesti? Kuinka välttyä turhalta rutiinityöltä suunnitteluvaiheessa? Mikä on tilaus-toimitusketjujen optimoinnin salaisuus? Ihme tarjoaa vastauksen näihin kysymyksiin yhdistämällä substanssiosaamisen ja ohjelmisto-osaamisen. Ihme on kattava ratkaisu, jonka avulla rakennus-, metalli- ja konealalla toimivat yritykset voivat automatisoida liiketoimintansa. Palvelumme parantavat myynnin tehokkuutta, tehostavat koko prosessin hallintaa myynnistä valmistukseen sekä optimoivat tuotannon.

  • Ihme auttaa rakennus, metalli- ja konealalla toimivia yrityksiä automatisoimaan liiketoimintansa
  • Palvelumme parantavat tuottavuutta ja tehostavat koko prosessin hallintaa myynnistä valmistukseen.
  • Ihme tarjoaa substanssiosaamisen ja teknologian yhdistelmän, joka auttaa vastaamaan monimutkaisiin myynnin ja suunnittelun haasteisiin.
  • Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä optimoimaan tilaus-toimitusketjut ja vähentämään suunnittelijoiden rutiinityötä.

Pitkäaikaista yhteistyötä

Kun yritykset valitsevat Ihmeen, he saavat paljon enemmän kuin pelkän ohjelmiston – he saavat aidon strategisen kumppanin. Tahon, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa järjestelmien kehitys- ja ylläpitotarpeissa. Teemme monipuolista yhteistyötä yritysten kanssa, jotta voimme mahdollistaa toimivien digitaalisten BIM-, tuotesuunnittelu- ja PLM-ratkaisujen käytön. Näiden avulla ihmiset voivat työskennellä entistä fiksummin ja saavat aikaan vähemmällä. Kumppanuus meidän kanssamme on aina kestävällä pohjalla.

Teknologiaamme voi hyödyntää myös ilman meitä: tarjoamme tuotekehityspartneruutta, mutta asiakkaamme voivat halutessaan ostaa ylläpito- ja jatkokehityspalveluita mistä tahansa. Tarvittaessa luovutamme jopa teknologiamme lähdekoodin asiakkaan käyttöön.

Ihmeen räätälöitävä ohjelmisto tuottaa raamit yhteistyölle, mutta kokonaisuuden kruunaa vahva toimialan tuntemus ja asiantuntijuus. Meiltä löytyy pitkä ja laaja kokemus rakennus-, metalli- ja koneteollisuuden insinöörisuunnittelusta ja tuotekehityksestä, mikä antaa meille etulyöntiaseman verrattuna moniin perinteisiin ohjelmistosuunnittelijoihin.

Valmiit ratkaisut – Ihme Glass lasialan yrityksille

Ihme Glass on selaimella käytettävä hyperautomaatiojärjestelmä ja kaikki, mitä tarvitset lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun.

Tutustu ratkaisuun

Ihmeen konsultointipalveluilla saat aikaan enemmän

Menestyvä yritys tehostaa ja automatisoi omaa liiketoimintaansa sisältä päin. Saa aikaan enemmän pienemmillä resursseilla Ihmeen avulla.

Tutustu ratkaisuun