Suunnitteluautomaatiolla tehokkuutta myyntiin

Oletko miettinyt, miten parantaa ostamisen helppoutta? Entä voisiko teollisuuden tilausprosessi olla joustavampi ja vähemmän riskialtis? Tässä kohtaan avuksi tulee Cielon suunnitteluautomaatio, joka tuo uudenlaista tehokkuutta ja nopeutta myyntiin ja markkinointiin.

Myynnistä ja markkinoinnista

Myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta yksi peruste Cielo-teknologian tarpeellisuudelle on ostamisen helppoudessa. Kun teknisten tuotteiden suunnittelu ja määrittely on jo tarjousvaiheessa helppoa ja hyvän näköistä, se itsessään lisää myyntiä: yksittäinen myyntihenkilö kykenee tekemään enemmän kauppoja samassa ajassa. Tämän lisäksi asiakkaat pystyvät tekemään aiempaa isompia ostopäätöksiä myös selvästi nopeammin.

Teollisuuden tilaus-toimitusketju on usein kankea ja riskialtis. Monivaiheisessa prosessissa virheiden mahdollisuus kasvaa, joten myynnistä tulee hitaampaa ja haasteellisempaa. Cielo-teknologia tuo ratkaisun tähän ongelmaan. Suunnitteluautomaatiomme mahdollistaa tarkan toimitussisällön, hinnan ja 3D-mallin tuottamisen jo tarjousvaiheessa, jolloin myynti käy entistä nopeammin ja tehokkaammin. Lisäksi uusien myyjien rekrytointi helpottuu arvostettujen työkalujen ja koulutustarpeen vähentymisen vuoksi.

Mitä yrityksesi hyötyy tästä?

Liian usein yritykset hakevat syitä huonoon kilpailukykyyn ulkopuolisista tekijöistä. Mikäli myyjät kiikuttavat mukanaan paperikansioita ja fyysisiä esittelykappaleita ja tarjoukset syntyvät Wordissa, jotain on pahasti vialla. Cielo-teknologian avulla myyntitilanne voidaan automatisoida, mikä karsii myynnin ja suunnittelun läpimenoajasta jopa 90 %. Kuvittele mielessäsi tilanne, jossa myyjä rakentaa asiakkaalle virtuaalisen kokonaisuuden asiakkaan tietojen perusteella – Cielo mahdollistaa tämän.

  • Tee tarjousvaiheen suunnittelusta lähes täysin automaattista.
  • Myyjä saa järjestelmästä mm. hinnan ja tarjouksen määräluettelot.
  • Järjestelmästä saa heti lupapiirustukset rakennusvalvontaa varten.
  • Myynnin ja suunnittelun läpimenoajasta voi karsiutua jopa 90 %.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Pienyrityksille ja yksityisyrittäjille

Pienille yrityksille Cielo on paras mahdollinen myynnin ja tuotannon työkalu. Edullinen ja tehokas myyntikonfiguraattori 3D-visualisoinnilla voi nostaa yrityksesi aivan uudelle tasolle.

Pienille ja keskisuurille yrityksille

Kohtuullisen pienellä räätälöintikustannuksella saat omat tuotteesi kustomoitua Cieloon, jolloin pystyt esittelemään asiakkaillesi kolmiulotteiset mallit omista tuotteistasi erityisominaisuuksineen.

Suurille ja kansainvälisille yrityksille

Suurille yrityksille tarjoamme mm. täydellistä tuotannon ja myynnin yhdistävää pakettia materiaalioptimoinnilla, tarkoilla 3D-malleilla ja tuotannon tiedostoilla, tuotannon ja myynnin projektinhallintatyökalun.

Tutustu seuraavaksi Suunnittelu ja materiaalit -palveluumme

Haluatko tietää, miten Cielo-teknologian avulla ammattilaiset voivat paremmin keskittyä ammattitaitoaan vaativiin asioihin? Cielo luo toimituksista päivittyvän 3D-tietomallin, josta “louhimalla” syntyvät ajantasaiset dokumentit. Käytännössä prosessista automatisoidaan tilaajalle ja toimittajalle määrälaskennan tapaiset lisäarvoa tuottamattomat kohdat.

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika tapaamiseen.

Jos haluat kuulla lisää IHME-teknologiasta ja siitä, miten se sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, ota meihin yhteyttä. Asiantuntijamme kertoo mielellään lisää IHMEen kokonaisratkaisusta.

Cielo Glass -palvelu lasialan yrityksille

Cielo Glass on selaimella käytettävä 3D-mallinnusjärjestelmä ja kaikki, mitä tarvitset lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun.

Tutustu ratkaisuun

Cielon konsultointipalveluilla saat aikaan enemmän

Menestyvä yritys tehostaa ja automatisoi omaa liiketoimintaansa sisältä päin. Saa aikaan enemmän pienemmillä resursseilla Cielon avulla.

Tutustu ratkaisuun