Keskity olennaiseen Cielon avulla

Cielo-teknologian avulla ammattilaiset voivat keskittyä ammattitaitoaan vaativiin asioihin. Ratkaisumme automatisoi prosessista tilaajalla ja toimittajalla lisäarvoa tuottamattomat kohdat, kuten määrälaskennan ja tilausdokumenttien luomisen.

Suunnitelusta ja materiaaleista

Kun asiakas tarvitsee ammattilaisen apua tilattavan kokonaisuuden suunnittelussa ja muuttujien valinnassa, ei tuotteita enää voi myydä yksinomaan verkkokaupassa. Cielo luo toimituksista päivittyvän 3D-tietomallin, josta “louhimalla” syntyvät ajantasaiset dokumentit. Tämä prosessi automatisoi määrälaskennan, tilausdokumenttien, piirustusten, luetteloiden ja koneohjaustiedostojen kaltaisten lisäarvoa tuottamattomien asioiden luomisen, jotta tilaajat ja toimittajat voivat keskittyä olennaiseen.

Cielo Hyperautomation Platform on avustettua älykkyyttä, joka sallii ihmisen tarkistaa ja muokata jokaista aiemmin kuvailtua automatisoitua työvaihetta ja dokumenttia. Cielo tuo tehokkuutta myös tarjousvaiheeseen, jossa osa työstä valitettavasti usein jää hyödyntämättä, sillä vain osa tarjouksista johtaa kauppaan. Toimituksista saattaa syntyä useita versioita, ja ne voivat muuttua merkittävästi ennen toimitusta. Jos tarjouslaskenta perustuu huolimattomasti tehtyihin toimitussisältöihin ja määrälaskentaan, koko liiketoiminnan kannattavuus on vaarassa.

Kenelle palvelu sopii?

Useimmissa suomalaisissa rakennus- ja metallialan yrityksissä suunnitteluvaiheiden toteutus on vielä lasten kengissä. Ja suunnittelu tarkoittaa tässä yhteydessä paitsi insinöörien teknistä suunnittelua, mutta myös tarjousvaiheen suunnittelua ja määrittelyä, tuotannon suunnittelua, työstökoneiden ohjauksia ja paljon muuta. Kun yrityksessäsi suunnittelu toimii sujuvasti ja lähes automaattisesti, voit korvata viisi kiireistä suunnittelijaa yhdellä vähemmän kiireisellä suunnittelijalla ja tehokkaalla järjestelmällä.

  • Yksittäinen työntekijä voi hallita jopa 10-kertaisen määrän projekteja.
  • Myyjä voi tehdä tarjouksen toimitussisältöineen vain tunnissa.
  • Kaikki tieto suunnittelun eri vaiheista samassa järjestelmässä.
  • Sekä asiakkaalla että myyjällä on tarkka käsitys kaupoista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Pienyrityksille ja yksityisyrittäjille

Pienille yrityksille Cielo on paras mahdollinen myynnin ja tuotannon työkalu. Edullinen ja tehokas myyntikonfiguraattori 3D-visualisoinnilla voi nostaa yrityksesi aivan uudelle tasolle.

Pienille ja keskisuurille yrityksille

Kohtuullisen pienellä räätälöintikustannuksella saat omat tuotteesi kustomoitua Cieloon, jolloin pystyt esittelemään asiakkaillesi kolmiulotteiset mallit omista tuotteistasi erityisominaisuuksineen.

Suurille ja kansainvälisille yrityksille

Suurille yrityksille tarjoamme mm. täydellistä tuotannon ja myynnin yhdistävää pakettia materiaalioptimoinnilla, tarkoilla 3D-malleilla ja tuotannon tiedostoilla, tuotannon ja myynnin projektinhallintatyökalun.

Tutustu seuraavaksi

Miten hallitset materiaalivirtoja tuotannossasi? Tilauksia tulee monesta eri kanavasta ja tuotantolinjastot muuttuvat jatkuvasti. Onneksi Cielo-teknologia tarjoaa ratkaisun materiaalivirtojen johtamiseen. Tehokkaan materiaalivirtojen hallinnan ansiosta voit tehostaa tuotantoa esimerkiksi laitteiden tyhjäkäyntiä vähentämällä. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Cielo Glass -palvelu lasialan yrityksille

Cielo Glass on selaimella käytettävä 3D-mallinnusjärjestelmä ja kaikki, mitä tarvitset lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun.

Tutustu ratkaisuun

Cielon konsultointipalveluilla saat aikaan enemmän

Menestyvä yritys tehostaa ja automatisoi omaa liiketoimintaansa sisältä päin. Saa aikaan enemmän pienemmillä resursseilla Cielon avulla.

Tutustu ratkaisuun