Tehokasta materiaalivirtojen hallintaa Cielolla

Miten hallita materiaalivirtoja tehokkaasti? Tilauksia tulee monesta eri kanavasta ja tuotantolinjastot muuttuvat jatkuvasti. Materiaalivirtojen johtamistoiminnot löydät Cielosta, jonka avulla voit muun muassa vähentää laitteiden tyhjäkäyntiä.

Johtamistoiminnoilla tehokkuutta

Materiaalivirtojen hallinta on tärkeä mutta monimutkainen osa tuotantosuunnittelua. Tuotteiden valmistusprosessiin liittyy monia vaiheita, kuten varastointi, sahaus, työstö, kokoonpano ja pakkaus. Lisäksi tuotantolinjastot usein muuttuvat uusien koneiden hankinnan ja logistiikan kehityksen myötä. Cielon materiaalivirtojen johtamistoiminnot auttavat yhdistämään tilausten materiaalivirrat tuotantoon ja purkamaan ne pakkausluetteloiksi. Tämä johtaa esimerkiksi koneiden ja laitteiden tyhjäkäynnin vähenemiseen, mikä tehostaa tuotantoa selvästi.

Cielo Hyperautomation Platform tarjoaa mahdollisuuden luoda automaattisesti asennusohjeet, tuotantodokumentit ja työstöjen NC-tiedostot. Lisäksi edistynyt sahauksen optimointi minimoi materiaalihukan ja luo tarvittavat sahausluettelot ja -tiedostot, jotka voivat olla joko manuaalisia tai konekielisiä. Cielo-rajapinnan avulla voit yhdistää järjestelmän muihin ohjelmistoihin, kuten varastonhallintaohjelmistoon, jolloin hallinta ja seuranta helpottuu entisestään.

Kenelle palvelu sopii?

Cielo-teknologiasta on apua kaikille niille yrityksille, jotka haluavat optimoida resurssejaan – se on yksi tärkeimmistä keinoista parantaa kilpailukykyä ja nostaa kannattavuutta. Cielo on kullanarvoinen esimerkiksi tilanteessa, jossa yrityksen valmistusprosessi tuottaa materiaalihukkaa. Teknologiamme mahdollistaa huomattavat säästöt vuositasolla, ei pelkästään materiaalisäästöjen muodossa, vaan myös välillisesti vähentämällä materiaalien käsittelykustannuksia.

  • Rakennus- ja teollisuusyrityksille, jotka haluavat optimoida resursseja.
  • Tuntuvia säästöjä esimerkiksi materiaalihukkaa pienentämällä.
  • Cielo-teknologia on räätälöitävissä ja skaalattavissa.
  • Cielon avulla voit seurata ja hallita koko yrityksen toimintaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Pienyrityksille ja yksityisyrittäjille

Pienille yrityksille Cielo on paras mahdollinen myynnin ja tuotannon työkalu. Edullinen ja tehokas myyntikonfiguraattori 3D-visualisoinnilla voi nostaa yrityksesi aivan uudelle tasolle.

Pienille ja keskisuurille yrityksille

Kohtuullisen pienellä räätälöintikustannuksella saat omat tuotteesi kustomoitua Cieloon, jolloin pystyt esittelemään asiakkaillesi kolmiulotteiset mallit omista tuotteistasi erityisominaisuuksineen.

Suurille ja kansainvälisille yrityksille

Suurille yrityksille tarjoamme mm. täydellistä tuotannon ja myynnin yhdistävää pakettia materiaalioptimoinnilla, tarkoilla 3D-malleilla ja tuotannon tiedostoilla, tuotannon ja myynnin projektinhallintatyökalun.

Tutustu muihin räätälöitäviin ratkaisuihimme

Jokaisella yrityksellä on omat ainutlaatuiset tarpeensa, jotka vaihtelevat toimialan ja yrityksen koon mukaan. Selainpohjainen Cielo tarjoaa ratkaisuja alla oleviin neljään liiketoiminnan osa-alueeseen. Kolmesta eri teknologiasta koostuvaa järjestelmäämme voidaan käyttää joko itsenäisesti tai yhdessä koko tilaus-toimitusketjun kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Cielo Glass -palvelu lasialan yrityksille

Cielo Glass on selaimella käytettävä 3D-mallinnusjärjestelmä ja kaikki, mitä tarvitset lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun.

Tutustu ratkaisuun

Cielon konsultointipalveluilla tuloksia

Kun tarvitset apua liiketoimintasi automatisoimiseen, Cielon asiantuntijoiden tietämys on käytössäsi.

Tutustu ratkaisuun