i3D:n avulla teknisestä myynnistä ja suunnittelusta tulee helppoa, tehokasta ja virheetöntä

i3D antaa työkalut myyjille, suunnittelijoille ja tuotantoon. Teollisuusyrityksille Ihme antaa korkean automaatiotason tehdastilausjärjestelmän.

Kokonaisratkaisu liiketoiminnan automatisointiin

i3D on asiantuntijuuden ja teknologian yhdistelmä, joka auttaa yrityksiä rakennus-, metalli- ja konealalla automatisoimaan liiketoimintansa.

  • Myyntikonfiguraattori ja tehdastilausjärjestelmä
  • Tuotekonfiguraattori ja suunnitteluautomaatiojärjestelmä
  • Tuotannonohjaus- ja optimointijärjestelmä.

Jokainen järjestelmä, ja jopa järjestelmän osa, voi toimia itsenäisenä ratkaisuna. Ne voidaan myös integroida olemassa oleviin digitaalisiin järjestelmiin.

i3D:en työkalut toimivat yksittäin, mutta niiden todellinen hyöty piilee niiden käytössä koko tilaus-toimitusketjussa. Ketju voi koostua myös useasta eri yrityksestä, jotka käyttävät Ihmeä eri kielillä ja valuutoilla toisella puolella maailmaa.

i3D mahdollistaa myynnin, suunnittelun ja tuotannon tietojen saumattoman hyödyntämisen kaikkialla ja milloin tahansa, riippumatta laitteista, ohjelmistoalustasta tai paikasta. Järjestelmän käyttö ei vaadi erityistä suunnitteluohjelmisto-osaamista, näin esimerkiksi myyjä voi helposti määritellä tuotteen myyntitilanteessa. Tarjoamme mielellämme ylläpidon sisältävän kokonaisratkaisun, mutta toimitamme niin sovittaessa järjestelmän lähdekoodin asiakkaalle.

Myyntikonfiguraattorit

Haluatko tehostaa teknisesti haastavien kohteiden myyntiä? i3D:n avulla myyjä voi heti myyntitilanteessa tehdä kohteesta tarjouksen asiakkaalle ja näyttää, miltä suunniteltu kohde tulisi näyttämään.

Suunnitteluautomaatio

Myyjän lähtötietojen pohjalta i3D tarkentaa suunnitelmat yksittäisen ruuvin ja työstön tarkkuudelle saakka. Ohjelma luo kohteesta teknisesti tarkat piirustukset, määräluettelot, 3D- ja koneohjaustiedostot.

Tuotannonohjaus

Toiveissa nopeuttaa tuotannon suunnittelua? i3D huolehtii tuotantokoneiden ohjaamisesta ja optimoinnista. Se myös tuottaa automaattisahojen ja työstökoneiden ymmärtämät tiedostot ilman erikoisosaamista.