Lisää kilpailukykyä monipuolisilla ratkaisuilla

i3D on teknologian ja asiantuntijuuden timanttinen yhdistelmä, josta löytyy ratkaisut moneen tilanteeseen. Me tarjoamme sinulle niin yrityskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut kuin valmiit tuotteet, jotka mahdollistavat esimerkiksi helpon 3D- ja tietomallinnuksen.

Monipuolinen i3D

Valmiit ratkaisut

i3D on pilvipohjainen myyntikonfiguraattori, jossa on kaikki tarvittava lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun. Palvelun avulla voit suunnitella niin lasikatot, lasiterassit kuin terassirungot ja lasikaiteet. Palvelu voidaan myös laajentaa yrityksesi tarpeisiin.

Räätälöitävät ratkaisut

Jokaisella yrityksellä on omat yksilölliset tarpeensa. i3D tarjoaa ratkaisut neljään keskeiseen liiketoiminnan osa-alueeseen johtamisesta aina tuotantoon asti. Järjestelmämme voivat toimia joko itsenäisesti tai koko tilaus-toimitusketjussa.

Konsultointi

Me tunnemme liiketoiminnan digitalisoimisen salat kuin omat taskumme. Lisäksi meiltä löytyy vuosien substanssiosaaminen insinööripuolelta. Kun tarvitset apua liiketoimintasi automatisoimiseen, asiantuntijoidemme tietämys on käytössäsi.

Valmiit ratkaisut

i3D on pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa kattavan liiketoimintaratkaisun tuotekehitykseen ja tuotantoon. Palvelu mahdollistaa nopean 3D-mallien luomisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja tarjoaa myös tuotannonhallinnan ja projektien seurannan. i3D toimii sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla.

Lue lisää

Räätälöitävät ratkaisut

Miten viedä teknisesti haastavien tuotteiden myynti seuraavalle tasolle digitaalisesti? Kuinka välttyä turhalta rutiinityöltä suunnitteluvaiheessa? Mikä on tilaus-toimitusketjujen optimoinnin salaisuus? i3D tarjoaa vastauksen näihin kysymyksiin yhdistämällä substanssiosaamisen ja ohjelmisto-osaamisen.

Tutustu ratkaisuihin

Konsultointi

Oletko havainnut, että yrityksesi voisi kehittää kilpailukykyä digitalisoinnin ja automatisoinnin avulla? Siinä tapauksessa i3D:n asiantuntemuksesta on sinulle varmasti hyötyä. Voimme auttaa esimerkiksi, jos työmääräsi on paisunut liian suureksi tai hallinto- ja tukitoimet tuovat liikaa kustannuksia kilpailukykyä laskien.

Tutustu konsultointipalveluumme