Lisää kilpailukykyä monipuolisilla ratkaisuilla

i3D antaa työkalut myyjille, suunnittelijoille ja tuotantoon. Teollisuusyrityksille Ihme antaa korkean automaatiotason tehdastilausjärjestelmän. Me tarjoamme sinulle niin yrityskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut kuin valmiit tuotteet, jotka mahdollistavat esimerkiksi helpon 3D- ja tietomallinnuksen.

Monipuolinen i3D

Valmiit ratkaisut

i3D on pilvipohjainen myyntikonfiguraattori, jossa on kaikki tarvittava lasitusprojektien myyntiin ja suunnitteluun. Palvelun avulla voit suunnitella niin lasikatot, lasiterassit kuin terassirungot ja lasikaiteet. Palvelu voidaan myös laajentaa yrityksesi tarpeisiin.

Räätälöitävät ratkaisut

Jokaisella yrityksellä on omat yksilölliset tarpeensa. i3D tarjoaa ratkaisut neljään keskeiseen liiketoiminnan osa-alueeseen johtamisesta aina tuotantoon asti. Järjestelmämme voivat toimia joko itsenäisesti tai koko tilaus-toimitusketjussa.

Konsultointi

Me tunnemme liiketoiminnan digitalisoimisen salat kuin omat taskumme. Lisäksi meiltä löytyy vuosien substanssiosaaminen insinööripuolelta. Kun tarvitset apua liiketoimintasi automatisoimiseen, asiantuntijoidemme tietämys on käytössäsi.

Valmiit ratkaisut

Konsultointipalvelumme