Vie räätälöitävien tuotteiden suunnittelu ja tuotanto uudelle tasolle tuotekonfiguraattorin avulla

Tee monimutkaisten ja räätälöitävien tuotteiden suunnittelusta ja tuotantodokumetaation luomisesta helppoa ja nopeaa i3D-tuotekonfiguraattorilla.

Tuotekonfiguraattorin avulla pystytte helposti automatisoimaan suunnitteludokumentit ja tuottamaan tuotannolle sen tarvitseman dokumentaation.

Samalla varmistatte virheettömän suunnitteluprosessin ja säästätte arvokasta aikaa, jonka avulla toimitusaikaa saadaan lyhennettyä. Kun rakenne on suunniteltu valmiiksi konfiguraattorissa, voidaan tilaus viedä suoraan tuotantoon. Lyhyempi toimitusaika on aina kilpailuetu ja suunnittelun poistaminen mahdollistaa liiketoiminnan paremman skaalautumisen.

Tehokkaan tuotekonfiguraation ansiosta voitte myös nopeasti reagoida muutoksiin markkinoilla ja asiakastarpeissa, pitäen liiketoimintanne joustavana ja kilpailukykyisenä.

Mitä hyötyä tuotekonfiguraattorista (CPQ) on?

Tuotekonfiguraattori (CPQ) luo asiakkaalle tarjouksen

Asiakkaat voivat itse räätälöidä ihanteellisen tuotekokonaisuuden käyttämällä myyntikonfiguraattoria joko itse tai myyjän kanssa.

Muutokset reaaliaikaisesti

Oliko lasivalinta väärä? Täytyykö värimaailmaa tarkastella vielä uudemman kerran? Ei hätää, i3D:n avulla teet muutokset reaaliaikaisesti ilman erillistä käyntiä suunnittelijan työpöydällä!

Entistä nopeampi ja varmempi toimitus

Perinteisesti monimutkaisten teollisuustuotteiden suunnittelu voi viedä jopa kokonaisen työpäivän, vaikka kyseessä olisi yrityksen vakiotuote. i3D:n ansiosta tämä voidaan lyhentää minuutteihin ja mahdollisten jälkimuutostenkin tekeminen on vaivatonta. Heti-valmiit tuotantopaperit varmistavat sen, että voitte alkaa valmistamaan tuotetta heti kaupanteon jälkeen. 

Mittatarkat kuvat heti jo tarjousvaiheessa

Käyttäjällä on mahdollisuus toimittaa mittatarkka 3D-malli jo heti ensimmäisen tarjouksen mukana. Loppuasiakkaan on helppo visualisoida lopputuote jo tarjousvaiheessa, jotta säästytään yllätyksiltä.

Tuotannon dokumentit

Kaupanteon jälkeen Tuotekonfiguraattori luo automaattisesti tarvittavat asiakirjat tuotannolle, kuten määräluettelot, sahaus- ja keräyslistat ja CAD-piirustukset.Lisäksi voidaan tehdä sahauksen optimointia ja CNC-koneille työstöratoja.

Kenelle palvelu sopii?

Rakennus- ja metallialan yrityksille, jotka haluavat automatisoida koko tilaus-toimitusketjun myynnistä alkaen: täydellistä tuotannon ja myynnin yhdistävää pakettia materiaalioptimoinnilla, tarkoilla 3D-malleilla ja tuotannon tiedostoilla. Tuotannon ja myynnin projektinhallintatyökalu koko tuote-elinkaareen.

  • Yksittäinen työntekijä voi hallita jopa 10-kertaisen määrän projekteja.
  • Myyjä voi tehdä tarjouksen toimitussisältöineen vain tunnissa.
  • Kaikki tieto suunnittelun eri vaiheista samassa järjestelmässä.
  • Sekä asiakkaalla että myyjällä on tarkka käsitys kaupoista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka i3D voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tutustu seuraavaksi