Vie räätälöitävien tuotteiden myynti uudelle tasolle myyntikonfiguraattorin (CPQ) avulla

Tee monimutkaisten ja räätälöitävien tuotteiden määrittelystä sekä hinnoittelusta helppoa ja nopeaa i3D myyntikonfiguraattorilla. 

Myyntikonfiguraattorin avulla jokainen myyjä pystyy palvelemaan asiakasta henkilökohtaisemmin ilman vuosien kokemusta tai laajaa tuotetietoa. Ohjelmiston avulla pystytte helposti visualisoimaan asiakkaan toiveet ja saatte tuotteelle oikean hinnan. Myyntikonfiguraattoria varten konfigurointisäännöstö täytyy olla selkeä, jotta ohjelmistossa tehdyt valinnat seuraavat tuoterakennetta.

Myyntikonfiguraattorin (CPQ) hyödyt

1. Anna asiakkaalle valta

Asiakkaat voivat itse räätälöidä ihanteellisen tuotekokonaisuuden käyttämällä myyntikonfiguraattoria joko itse tai myyjän kanssa.

2. Läpinäkyvä hinnoittelu

Älä käytä ylimääräistä aikaa tarjousten laskemiseen. Myyntikonfiguraattori laskee asiakkaan toivomien muutosten vaikutuksia hintaan reaaliaikaisesti. Saatte tarkan tarjouksen heti asiakkaalle.

3. Tarjoa asiakkaalle visuaalinen kokemus

Myyntikonfiguraattorin avulla asiakas pääsee heti näkemään räätälöidyn tuotteen myös 3D-mallina. Näin päätös on helpompi tehdä ja virhetulkinnat vähenevät huomattavasti. Taustatueksi voitte käyttää myös ohjelmistosta löytyviä geneerisiä mallintamistuotteita, kuten terassipohjia, talomallia, lasikattoa, kaidetta sekä monia muita.

4. Myyntidokumentaation luominen

Myyntikonfiguraattori luo automaattisesti tarvittavat asiakirjat asiakkaalle, kuten esimerkiksi tarjouksen ja 3D-mallin tuotteesta.

Kenelle i3D myyntikonfiguraattori sopii?

Pienille ja keskikokoisille yrityksille i3D on paras mahdollinen myynnin ja tuotannon työkalu. Edullinen ja tehokas myyntikonfiguraattori 3D-visualisoinnilla voi nostaa yrityksesi aivan uudelle tasolle.

Kohtuullisen pienellä räätälöintikustannuksella saat omat tuotteesi kustomoitua i3D:n, jolloin pystyt esittelemään asiakkaillesi kolmiulotteiset mallit omista tuotteistasi erityisominaisuuksineen.

  • Tee tarjousvaiheen suunnittelusta lähes täysin automaattista.
  • Myyjä saa järjestelmästä mm. hinnan ja tarjouksen määräluettelot.
  • Järjestelmästä saa heti lupapiirustukset rakennusvalvontaa varten.
  • Myynnin ja suunnittelun läpimenoajasta voi karsiutua jopa 90 %.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka i3D voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tutustu muihin palveluihimme