Tutustu osaamiseemme asiakasprojektien kautta

i3D on kokonaisratkaisu liiketoiminnan automatisointiin rakennus- ja metallialalla. Jos haluat tietää lisää siitä, miten i3D:n palvelut ovat hyödyttäneet asiakkaitamme, olet oikeassa paikassa. Tällä sivulla esittelemme asiakasprojekteja, joiden kautta selviää, kuinka i3D voisi auttaa myös sinun yritystäsi. Tervetuloa tutustumaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka i3D voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Asiakkaidemme menestystarinoita

“Tarjousten tekeminen on helpottunut ja tuotannonohjaajan työt ovat yksinkertaistuneet. i3D ei ole pelkkä myynnin ja tuotannon työkalu vaan sitä voisi kutsua tehdastilausjärjestelmäksi.”

-Markku Rantanen

 

Markkinoiden tarkin työkalu uudis- ja korjaushankkeiden kustannusarvioiden laskentaa varten.

i3D on vastannut Ratu-Kustannuslaskennassa ohjelmistokehityksestä.

”Myyjät ja jälleenmyyjät ovat tyytyväisiä, kun tarjoamme heille parhaat työkalut ja mahdollisuuden keskittyä täysillä myyntiin. Tyytyväisyyden ja tehokkaan ajankäytön myötä jälleenmyyjiemme kasvuvauhti on kiihtynyt huomattavasti, kun perustoimenpiteisiin ei kulu aikaa, vaan kauppoja päästään solmimaan jo ensitapaamisella.

– Emmi Kyparissakos

Kun sama tieto kulkee myyntitilanteesta valmistukseen asti, se vähentää toistettavaa työtä ja sitä myötä virheitä.

-Markus Koljander