Hyperautomaatio: prosessien ja suunnittelun automatisointi

Vuonna 2010 asiantuntiamme huomasivat, että suurimman osan suunnittelijan rutiinityöstä pystyy automatisoimaan. Vuosien työskentelyn tuloksena syntyi koko tilaus-toimitusketjun kattava automaatio- ja digitalisaatioratkaisu – IHME.

Automaatiota ja asiantuntemusta

Nopeasti kehittyvät teknologiat, kuten tekoäly ja hyperautomatio ovat koventaneet perinteisiä rakennustuotteita valmistavien ja myyvien yritysten kilpailua. Ne, jotka onnistuvat näiden teknologioitten käyttöönottamisessa pärjäävät ja ne jotka eivät onnistu, tuhoutuvat.

Valitettavasti digitalisaatio ja automatisointi on aivan liian usein jäänyt Excel-työkalujen kehittämiseen ja ERP-järjestelmän käyttöönottoon. Työkalujen vaihtuminen ei  ole tarkoittanut työn tehostumista tai virheiden vähentymistä.

Me olemme olemassa, jotta te onnistuisitte juuri tässä: toimintaa tehostavien ja laatua parantavien teknologioitten ja toimintamallien käyttöönotossa.

Ihmeen vahvuutena ei ole vain teknologia, vaan tiimimme  tuoma maailmanluokan asiantuntemus. Digitalisoinnin ja automatisoinnin lisäksi meillä on insinööripuolen vahva substanssiosaaminen. Jos IT-järjestelmän toimittaja ei tunne rakennus- ja metallialaa, järjestelmän räätälöinti voi paisua mittavaksi ja kalliiksi projektiksi. Me olemme aina teidän kanssanne samalla puolella pöytää, varmistamassa että muutos sujuu hallitusti!

Miksi valita IHME?

Moni johtaja haluaisi, että tuotteista olisi olemassa digitaaliset versiot ja käyttöliittymät, joiden avulla tilauksia olisi helppo suunnitella, myydä ja hinnoitella kenen tahansa. Kehittämämme teknologian ja sen käyttöönottoprosessin myötä teollisuusyritys voi tarjota myyjien ja jälleenmyyjien käyttöön täydelliset suunnittelutyökalut, automatisoidun hinnoittelun ja välineet tehokkaaseen kaupantekoon.

  • Anna myyjien ja jälleenmyyjien käyttöön täydelliset suunnittelu-, visualisointi-, tarjouslaskenta ja tilaustyökalut
  • Ylläpidä tarjous- ja projektirekisteriä, hinnastoja, tuotevalikoimia…
  • Paranna kilpailukykyä pysyvällä automaatiotason nostolla
  • Paranna tulosta virheitä vähentämällä ja tehokkuutta lisäämällä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka IHME voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Myynti- ja asennusliikkeille

Tarjoamme edullisen ja tehokkaan myyntikonfiguraattorin 3D-visualisoinnilla. Ota yhteyttä, niin tarkistamme löytyykö edustamillesi tuotteille kenties jo valmiit työkalut tai saisimmeko tehtyä sellaiset pienellä vaivalla..

Pienille ja keskisuurille yrityksille

Tehokkaan konseptimme avulla saat omat tuotteesi automatisoitua IHMEellä haluamallasi tavalla. Yhdessä suunnittelemme juuri teille sopivan laajuisen järjestelmän: ratkaisemmeko vain myynnin ongelmia, vai myös suunnittelu ja tuotannon haasteita? Hyperautomaation käyttöönotto voidaan tehdä pienin askelin ja vaiheittain.

Suurille ja kansainvälisille yrityksille

Suurille yrityksille tarjoamme mm. täydellistä tuotannon ja myynnin yhdistävää pakettia materiaalioptimoinnilla, tarkoilla 3D-malleilla ja tuotannon tiedostoilla, tuotannon ja myynnin projektinhallintatyökalun.

Asiantuntijamme Ihmeen takana

Teemu Saari

Chairman of the Board

Mauricio Martinez

R & D

Tutustu palveluihimme

IHME tarjoaa yrityksille monipuoliset ratkaisut teollisuuden digitalisointiin ja näiden eri osa-alueiden haasteisiin. Näitä osa-alueita ovat esimerkiksi johtaminen, myynti ja markkinointi sekä tuotanto. Palveluvalikoimamme sisältää valmiit IHME-tuotteet, yrityskohtaisesti käyttöönotettavat IHME-tuotteet sekä konsultoinnin.

Kokeile ilmaista demoamme

Miten IHME Glass toimii käytännössä? IHME Glassin ilmaisversion avulla voit tutustua palvelun ominaisuuksiin 30 päivän ajan.

Tutustu

Kurkkaa IHMEen konepellin alle

IHME-teknologian osia ovat myynnin, suunnittelun ja tuotannon järjestelmät. Lue lisää korkean automaatiotason toiminnanohjausjärjestelmästä.

Tutustu

Jäikö jokin mietityttämään?

Kaipaatko lisää teknistä tietoa IHMEen ominaisuuksista? Klikkaa itsesi tälle sivulle ja tutustu UKK-osioomme, jossa on paljon hyötytietoa.

UKK-osio