Kotimainen asiantuntijayritys

Vuonna 2010 asiantuntiamme huomasivat, että suurimman osan suunnittelijan rutiinityöstä pystyy automatisoimaan. Vuosien työskentelyn tuloksena syntyi koko tilaus-toimitusketjun kattava automaatio- ja digitalisaatioratkaisu – i3D.

Automaatiota ja asiantuntemusta

Nopeasti kehittyvät teknologiat, kuten tekoäly ja hyperautomatio ovat koventaneet perinteisiä rakennustuotteita valmistavien ja myyvien yritysten kilpailua. Ne, jotka onnistuvat näiden teknologioitten käyttöönottamisessa pärjäävät ja ne jotka eivät onnistu, tuhoutuvat.

Valitettavasti digitalisaatio ja automatisointi on aivan liian usein jäänyt Excel-työkalujen kehittämiseen ja ERP-järjestelmän käyttöönottoon. Työkalujen vaihtuminen ei  ole tarkoittanut työn tehostumista tai virheiden vähentymistä.

Me olemme olemassa, jotta te onnistuisitte juuri tässä: toimintaa tehostavien ja laatua parantavien teknologioitten ja toimintamallien käyttöönotossa.

i3D-tuotteen vahvuutena ei ole vain teknologia, vaan tiimimme  tuoma maailmanluokan asiantuntemus. Digitalisoinnin ja automatisoinnin lisäksi meillä on insinööripuolen vahva substanssiosaaminen. Jos IT-järjestelmän toimittaja ei tunne rakennus- ja metallialaa, järjestelmän räätälöinti voi paisua mittavaksi ja kalliiksi projektiksi. Me olemme aina teidän kanssanne samalla puolella pöytää, varmistamassa että muutos sujuu hallitusti!

Miksi valita i3D?

Kehittämämme teknologian ja sen käyttöönottoprosessin myötä teollisuusyritys voi tarjota myyjien ja jälleenmyyjien käyttöön täydelliset suunnittelutyökalut, automatisoidun hinnoittelun ja välineet tehokkaaseen kaupantekoon.

  • Anna myyjien ja jälleenmyyjien käyttöön täydelliset suunnittelu-, visualisointi-, tarjouslaskenta ja tilaustyökalut
  • Ylläpidä tarjous- ja projektirekisteriä, hinnastoja, tuotevalikoimia…
  • Paranna kilpailukykyä pysyvällä automaatiotason nostolla
  • Paranna tulosta virheitä vähentämällä ja tehokkuutta lisäämällä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko tuntuvia säästöjä? Helpottaa myyntiprosessiasi? Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka i3D voi auttaa. Meidät tavoitat kätevästi soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Myynti- ja asennusliikkeille

Tarjoamme edullisen ja tehokkaan myyntikonfiguraattorin 3D-visualisoinnilla. Ota yhteyttä, niin tarkistamme löytyykö edustamillesi tuotteille kenties jo valmiit työkalut tai saisimmeko tehtyä sellaiset pienellä vaivalla..

Pienille ja keskisuurille yrityksille

Tehokkaan konseptimme avulla saat omat tuotteesi automatisoitua i3D:llä haluamallasi tavalla. Yhdessä suunnittelemme juuri teille sopivan laajuisen järjestelmän: ratkaisemmeko vain myynnin ongelmia, vai myös suunnittelu ja tuotannon haasteita?

Suurille ja kansainvälisille yrityksille

Suurille yrityksille tarjoamme mm. täydellistä tuotannon ja myynnin yhdistävää pakettia materiaalioptimoinnilla, tarkoilla 3D-malleilla ja tuotannon tiedostoilla, tuotannon ja myynnin projektinhallintatyökalun.